arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraavhearts

#Braavheart Lore Janssens van OhYaz!


#Braavheart Lore Janssens van OhYaz!


Meet Lore Janssens: 1 brok positiviteit, ambitie en vechter van zelfliefde. We volgen haar al vanaf het begin met Braav, omdat body positivity, zelfliefde en positiviteit waarden zijn waar we 100% achter staan en die we hopen dat alle vrouwen & braavhearts kunnen terugvinden in zichzelf. Lees hieronder het inspirerende interview met deze topper!  

1. Kan je ons iets meer vertellen over jezelf? Wie ben je, wat doe je, wat drijft je? 


Mijn naam is Lore Janssens and I swear I'm not as basic as my last name! 😅 Ik ben de founder & Chief Cheekleader van Oh Yaz, Moon Child, professional twerker & vooral obsessed met jouw leven lichter te maken! Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen in hun eigen kracht te zetten. Door je bewust te worden van je patronen, beperkende gedachten én vooral je potentieel kan je keuzes maken voor jezelf!

I dare you to say YAZ to yourself! 🤍

Dit doe ik door het aanbieden van Gezond, Ecologisch ondergoed en Powerful Statement T-shirts. Onze producten geven je net die extra power die je die dag nodig hebt, ik vergelijk het graag met dat ene paar hakken of die ene edgy lipstick die je mood liften. Mijn favoriete tools zijn sarcasme, twerking & zelf relativering.

​It is my mission to help you to
​👑 Fall in love with yourself (more)
👑 Bet on yourself
👑 ​Expand your comfort zone
​👑 ​Set your boundaries
​👑 ​Break with patterns that no longer suit you
​👑 ​Live according to your own expectations
​👑 ​Take up your space

2. Je bent een inspirerende bron voor vele, hoe ervaar je dit?

Goh, eigenlijk ervaar ik dat helemaal niet zo. Not to be modest, because that’s not my style, maar ik deel gewoon graag wat in me omgaat & dat biedt voor velen herkenbaarheid. Met Oh Yaz hebben we een zalige wisselwerking, het is echt een open gesprek dat mij ook energie geeft. Een two way street tussen like minded Yaz Queens! 

3. Body positivity: iets waarvoor je vecht! Hoe sta jij hier tegenover?

Voor mij draait alles rond zelfliefde. Hoe jij je in je lichaam voelt is daar vaak een belangrijk onderdeel van. Ik vecht eerder voor body neutrality & mildheid voor jezelf. Houden van wie je bent, wat je doet & waar je voor staat en minder vergelijken met anderen. Onvoorwaardelijk houden van jezelf, ongeacht een cijfer op een weegschaal, op je bankrekening, op je aantal volgers of je kledingmaat. Ons lichaam verandert zo vaak doorheen ons leven dat ik het gevaarlijk vind om je zelfwaarde te fel te koppelen met een bepaald beeld van hoe het zou moeten zijn. Het is voor mij persoonlijk een hele journey geweest om bij die onvoorwaardelijke zelfliefde te komen en ik herken heel hard de omgekeerde oefening: eerst iets moeten aanpassen/fixen/verwezenlijken in de hoop dat je dan van jezelf of je lichaam zal houden. Vaak het deksel op de neus gehad, want zo werkt het niet (of toch zeker niet voor mij). Start met jezelf graag zien & maak  je keuzes vanuit een bewuste intentie & vanuit zelfliefde. Ons ondergoed is tevens ook ontstaan uit het leren samenwerken met je lichaam en wat het nodig heeft om gezond te functioneren, eerder dan ertegen proberen te vechten.

4. Hoe combineer je je drukke werkleven met je privéleven?

Een oefening die ik de laatste jaren heel actief heb gedaan. Als je loslaat van wat anderen van je verwachten (of wat je denkt dat ze van je verwachten), als je eerlijk bent met jezelf en bewust kiest voor wat je zelf gelukkig maakt, is het leven echt zoveel lichter en vind ik die combinatie eigenlijk helemaal niet meer moeilijk. Blijf dicht bij jezelf & durf kijken naar wat er speelt, the good, the bad & the ugly. Durf jezelf op de eerste plaats zetten, durf beslissingen maken die niet voor iedereen logisch zijn, maar voor jou wel goed aanvoelen. But then again I live & breathe Oh Yaz, dus er is ook niet echt een scheidingslijn tussen werk & privé momenteel. Ik verwacht in september mijn eerste kindje, dus vraag het me dan nog maar eens.

5. Op welke verwezenlijking of samenwerking ben je tot nog toe het meest trots?

Op de geweldige mensen die ik heb leren kennen de afgelopen jaren. Door zelf veel te delen, stellen anderen zich ook open voor jou. Het vraagt soms een bepaalde kwetsbaarheid, maar wat je ervoor terugkrijgt is zo mooi. Soms moet ik mezelf ook wel echt ‘pinchen’ en erbij stilstaan dat ik een eigen ondergoedlabel heb (I mean how crazy is that? ). Door de vele kleine stapjes vergeten we als ondernemer soms welke afstand we al hebben afgelegd.

6. Ook jij krijgt waarschijnlijk af en toe te maken met een tegenslag. Hoe ga je daarmee om?

 Ik ben van nature heel positief ingesteld en ik heb enorm enorm veel vertrouwen in het proces. Wat er moet gebeuren, zal gebeuren. Wat ik moet leren, zal zich ook zo voor mij presenteren. Ik wil niet promoten dat alles altijd goed moet gaan en een baaldag neem ik zeker ook wel eens, maar ik vind het moeilijk om zaken te bekijken als een tegenslag of falen. Ik denk dan nogal rap ‘mmmh, wat zou ik hieruit moeten leren?’.

7. Hoe ziet voor jou, in een ideaal scenario, jouw toekomst er uit?

 Vrijheid is by far één van mijn grootste waarden. Zowel letterlijk vrij zijn van waar ik wil zijn op dat moment (read: on a beach in Mexico – planning to move September 2022), maar vooral ook mentaal vrij. Vrij om te werken met wie ik wil, waar ik wil, wanneer ik wil. Vrij van verwachtingen van anderen, financieel vrij, vrij van eigen belemmeringen of obstakels die ik mezelf (onbewust) opleg. Ik wil heel dicht en in gesprek blijven met mijn zogenaamde Yaz Queens & samen groeien, in welke vorm dat praktisch gezien is, vind ik nu minder belangrijk. 

8. Als je één ultieme tip zou kunnen geven aan je collega-ambitieuze vrouwen, wat zou deze dan zijn? 

 SAY YAZ TO YOURSELF! Durf je nieuwsgierigheid volgen, ook al kan je het misschien niet direct vertalen in een businessplan of zie je nog niet meteen hoe je ervan zou kunnen leven. Durf de stap te wagen, durf (klein) te beginnen, maar begin al! Durf groots te denken voor jezelf & durf ook weer bij te sturen wanneer het voor jou niet meer goed voelt. Schrijf vooral je eigen verhaal.

9. Wie mag er volgens jou niet ontbreken in onze Braavheart-sectie?

 Eén van mijn lievelingsquotes – heb zelfs het symbool laten tatoeëren – is ‘create your own reality’. Iemand die daar voor mij een heerlijk voorbeeld in is, is Elise De Rijck. Zij embodied écht je eigen leven leiden, staan waarvoor je wil staan & je eigen geluk nastreven. Dat ze heel grappig is, is mooi meegenomen!

Duizend maal dank voor dit interview and for being you!