arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraavhearts

#Braavheart: Morgane Leten - Guud Woman


#Braavheart: Morgane Leten - Guud Woman


Meet Morgane Leten, een ambitieuze én ondernemende vrouw die haar eigen bedrijf heeft opgestart: Guud Woman. Een content platform voor vrouwen die meer volgens hun cyclus willen gaan leven aangevuld met supplementen die het beste van actieve en natuurlijke ingrediënten combineren om je cyclus te verbeteren. Are you ready to feel guud? 

Kan je ons kort even uitleggen wie je bent en wat je doet?

Ik ben Morgane, gepassioneerd door de menstruatiecyclus en de founder van Guud Woman. Ik help vrouwen om zich elke dag van de maand goed te voelen. Guud Woman is dé bestemming voor vrouwen die hun menstruatiecyclus willen verbeteren.

Als je in één woord Guud Woman zou moeten omschrijven, wat zou je dan zeggen?

FLOW. 

Hoe is het concept van Guud Woman bij je ontstaan? En hoe heb je dit omgezet in de realiteit die het de dag van vandaag is? 

Guud woman is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaring. In 2016 heb ik de diagnose gekregen van PCOS. Deze hormonale stoornis zorgt ervoor dat je niet makkelijk zwanger kunt worden, omdat je geen eisprong hebt. Op dat moment had ik nog geen kinderwens, maar ik wou wel terug een regelmatige cyclus en af van mijn hormonale acne en hevige mood swings. Na mij te herscholen in Nutrition & Fertility heb ik ontdekt dat een gebalanceerde levensstijl in combinatie met de juiste supplementen een positieve invloed heeft op je cyclus. In heel mijn zoektocht voelde ik mij heel eenzaam… ik merkte dat ik niet de enige was en wou daarom andere vrouwen helpen door mijn kennis door te geven. We zijn daarom gestart met vrouwen bij te scholen over de cyclus. Pas later hebben we onze eigen supplementen gelanceerd die natuurlijke en actieve ingrediënten bevatten en die helpen bij het ondersteunen van een gezonde cyclus. 

Wat is tot nog toe het moment in je carrière waar je het meest trots op bent? 

Ik ben super trots dat wij elke dag vrouwen helpen om zich elke dag van de maand goed te voelen dankzij de juiste kennis, support en supplementen. Ik ben ook heel fier dat wij kwalitatieve producten op de markt hebben gezet die geen onnodige vulstoffen en kleurstoffen bevatten, maar enkel de beste ingrediënten zodanig dat ze ook positief ervaren worden. Daarnaast ben ik ook heel blij dat ik de stap heb gezet om een bedrijf uit te bouwen. Ook al is het een rollercoaster van emoties. The highs are high & the lows are low (een beetje als een cyclus die niet in balans is ;-)) Door te ondernemen ga je continue uit je comfortzone waardoor je heel snel groeit en daar ben ik zeer dankbaar voor. 

Wat zijn je verdere doelstellingen op professioneel vlak? Waar zie je Guud Woman binnen 5 jaar? 

We willen zoveel mogelijk vrouwen doen inzien dat je je cyclus in je voordeel kan gebruiken. Nu denken de meeste vrouwen en mannen dat een menstruatiecyclus enkel de dagen zijn die een vrouw aan het bloeden is, maar een cyclus bestaat uit verschillende fases. In bepaalde fases ga je je als vrouw zelfzeker, aantrekkelijk, alert & gelukkig voelen. Helaas wordt er hier nooit over gesproken. Op vandaag zitten we nog in de awareness fase, maar binnen 5 jaar ben ik ervan overtuigd dat er veel meer vrouwen cyclisch gaan leven en zullen spreken over menstruatiekrachten ipv klachten. Hiervoor gaan we naast kwalitatieve supplementen een digital contentplatform uitbouwen om vrouwen te ondersteunen in deze journey.  

Gaat dit hand in hand met je doelstellingen op persoonlijk vlak? 

Absoluut, zelf ontplooiing is key. Sinds ik de kracht van mijn cyclus heb ontdekt en rekening hou met de verschillende fases van mijn cyclus, kan ik veel betere beslissingen nemen. Dat heeft een positieve invloed op mezelf maar ook op mijn omgeving en relaties.  

Wat is voor jou dé ultieme ontspanning?

Self-pleasure.

Heb je een quote en/of slagzin waar je voor leeft of hoe je in het leven staat? 

"The best is yet to come!" En dan zeker op vlak van Menstrual Health & Women’s Health. 

Als je één ultieme tip zou kunnen geven aan je collega-ambitieuze vrouwen, wat zou deze dan zijn? 

Lees het boek "The Mom Test"

Wie mag er volgens jou niet ontbreken in onze Braavheart-sectie?

Ellen Kegels van Lnknits