arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraavhearts

#Braavheart: Sacha van Aert


#Braavheart: Sacha van Aert


Graag introduceren wij jullie onze nieuwe Braavheart: Sacha van Aert! Iemand met een passie voor creativiteit, fashion, lifestyle en iemand die 100% zichzelf is, een prachtige combinatie dus. Ben jij ook benieuwd hoe zij haar druk werkleven combineert met haar privéleven? Check it out!

1. Kan je ons iets meer vertellen over jezelf? Wie ben je, van waar kom je?

Ik ben 31, een creatieve en vrije geest, gedreven en mega gevoelsmens, praatgraag, met het hart op de juiste plek. Ik ben geboren in een klein stadje genaamd Oisterwijk (Nederland) en woon nu inmiddels al 10 jaar in Antwerpen.

2. Kan je ons iets meer vertellen over je rol als styling/personal shopper en creative direction?

Ik ben na 3 jaar te werken bij Princess voor mijzelf begonnen als personal shopper (meest dankbare job!) en ook styling gaan doen voor verschillende merken, maar ontdekte dat de zakelijke kant niet mijn ding is (o.a administratie, hard zijn) en dat ik veel liever enkel creatief bezig ben. Toen werd ik tijdens een lang verblijf in Kopenhagen gebeld door Noëmie met de vraag om business development en influencer management te doen in Scandinavië voor Avail.  Door covid en terug verhuizen van Kopenhagen naar België is mijn rol veranderd naar branding en creative direction. Een droom want dit is wat ik het liefste doe! Op dit moment ligt personal shopping stil, heb hele fijne samenwerkingen door Instagram en doe ik styling enkel nog vanuit mijn baan. Mijn focus ligt op dit moment vooral op mijn job. 

3. Je straalt ontzettend veel creativiteit uit! In wat uit je dit? 

In mijn werk en ook grotendeels in de manier waarop ik mij kleed.

4. Waar haal jij je inspiratie uit? 

Ik haal inspiratie uit de mensen van wie ik hou en de tijd die ik met ze doorbreng, andere steden/plaatsen bezoeken, nieuwe mensen ontmoeten, maar ook tijd doorbrengen met mijzelf. 

5. Welk toekomstpad zie je voor jezelf in de komende jaren? Wat is je verdere ambitie? 

Ik wil mijzelf continue blijven verbeteren en ontwikkelen: de beste versie worden van mezelf. Wat mij motiveert is mezelf uit mijn comfort zone pushen. 

Op dit moment is de toekomst wat onzeker en ligt deze volledig open, maar ik zou graag terug verhuizen naar Nederland op korte termijn, Spaans leren in het land zelf staat al lange tijd op mijn lijstje, dus dit ga ik doen zodra dit mogelijk is en wil mijn passie en creativiteit kunnen blijven toepassen in een fulltime baan als brand manager en creative director. Ik denk dat het door alle onzekerheden komt waar we allemaal mee dealen op dit moment, dat ik meer en meer toe ben aan een stabiele basis. Ik ben ook een familie mens, dus een eigen gezin zie ik ook in de toekomst. But who knows, stap voor stap. 

6. Hoe zorg je voor een gezonde work/life balance? Heb je opofferingen moeten maken? 

Ja, ik heb de afgelopen jaren heel hard en veel gewerkt. Heb enorme bewijsdrang en ben een perfectionist (hehe), continue geleefd op nieuwe doelen. Dit heeft mij gebracht waar ik nu ben en heb hierdoor zoveel inspirerende dingen kunnen doen en inspirerende mensen ontmoet ook, maar soms mis je dan de momenten die echt belangrijk zijn. Ik kon dit alles niet doen zonder de mensen die in mij geloven en die mij liefhebben, dus zij zijn prioriteit. Mijn vader heeft mij eens gezegd: Een loper begint een marathon ook niet met een sprint, dat hou je niet vol. Ik leg de lat verdorie altijd net te hoog. Ik heb door veel vallen en opstaan geleerd dat het oké is om het soms rustiger aan te doen en vooral te genieten van de kleine dingen met de mensen die er toe doen. Die balans is belangrijk en maakt mij extreem gelukkig. 

7. Op wat / welke verwezenlijking ben je tot nog toe het meest trots? 

Goh, de persoon wie ik nu ben denk ik? Ik ben verre van perfect, nog veel werk en nog veel te leren. Maar ik ben trots op wie ik ben als persoon en wat ik tot nu toe bereikt heb. 

8. Alles gaat niet altijd van een leien dakje, kan je uitleggen hoe je omgaat met een tegenslag?

Ik probeer dit te zien als een leer moment, en ik laat mezelf toe om mij even slecht te voelen, maar dan is er altijd een stemmetje dat zegt: kom op Sas, positief blijven, tijd om door te gaan! Anders gezegd: acceptatie dat niet altijd alles gaat zoals je wil of voor ogen hebt en er het beste van maken. :-)

9. Als je één ultieme tip zou kunnen geven aan andere ambitieuze vrouwen, wat zou deze dan zijn? 

Ben niet bang om onderaan te beginnen en jezelf flexibel op te stellen en blijf vooral bij jezelf, blijf leren, blijf toegewijd aan wat je happy maakt en wat je doel is en omring jezelf met like-minded mensen die je steunen als het even moeilijk is.

10. Wie mag er volgens jou niet ontbreken in onze Braavheart sectie? 

Ik kan niet een specifiek iemand noemen...Is er genoeg plek voor mijn familie en vrienden? Nee, eerlijk: Ik denk dat iedereen op dit moment een plekje verdient als Braavheart. 

 

Thanks a lot, Sacha!