arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartCarrière

De beste agenda's en planners om je leven te ordenen


De beste agenda's en planners om je leven te ordenen


Ken je dat gevoel? Eindeloze to-do lijstjes die eindigen in nog meer to-do's, waardoor je het overzicht helemaal verliest? Een van onze Bravers Céline is een krak in het plannen en structureren om zo efficiënt mogelijk de dag te beginnen. Ontdek haar favoriete planners voor 2021: 

1. De Succesplanner 

Het is een combinatie van een jaarplanner met een ‘lifecoach op papier’. Het is de uitgelezen tool voor jou, als je een betere inzicht wilt in je tijd (en wilt bekijken of je die spendeert aan dingen die jij belangrijk vindt!), als je bepaalde persoonlijke of professionele doelen wilt bereiken, als je zoekt naar een betere balans. De planner heeft duidelijke maand- en weekoverzichten, een jaarkalender, alle Belgische en Nederlandse feestdagen en schoolvakanties, to do-lijsten voor privé & werk en véél meer. Het is echt een alles-in-één boek. Een plus: de planner is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren, met veel extra’s en je kunt zelfs je naam of initialen op de planner laten drukken. Check it out. 

2. Purpuz Planner

Met de Purpuz Planner heb “je meer rust, grip en overzicht op je drukke leven. De planner helpt je stap voor stap een doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en reflectie zorgen ervoor dat jij de nodige stappen naar je doel ook zet. Zo is het niet de vraag of jij je doel haalt, maar wanneer jij je doelt haalt en succesvol bent. De Purpuz planner is de planner voor een meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven” (bron: Purpuz Planner). De Purpuz planner heeft naast fijne jaar-, maand-, en weekoverzichten (verticaal) een hele uitgebreide methode om je doelen om te zetten naar taken. Er is genoeg ruimte voor je taken en to do’s en zelfs voor reflectie. De planner is gebonden en heeft dik papier.

3.Flow Planners

Hooray! Speciaal ontwikkeld voor ondernemende vrouwen. “Het systeem van de Flow Planners is zo ontwikkeld om jou te helpen nadenken over je genomen acties, je intenties, plannen en dromen voor de toekomst. Quotes en vragen laten je bewuster worden van je eigen behoefte en de acties die je kunt ondernemen.” In deze planner kun je je week plannen, wekelijkse reflecteren én kun je in het kort je komende week qua doelen en taken noteren in het weekoverzicht. Er is daarnaast ruimte voor een maaltijdplanning, waterinname, focuspunten en veel notitieruimte. De Flow Planners is ongedateerd en kan je dus meteen aanschaffen. Ideaal om een drukke job met een gezinsleven te combineren. 

4. Be more with less planner

Deze planner is een normale weekplanner met genoeg ruimte voor het opschrijven van je eigen ideeën. Daarnaast is het een boek met tips om een duurzamer leven te leiden. Inclusief opdrachten om jezelf uit te dagen. Zo laat de planner je een detox week doen waarin je één van je elektronische apparaten een week minder gebruikt. Krijg je tips voor eco-bewuste documentaires. Of word je aangespoord om minder afval te creëren. Of je koopt deze planner gewoon vanwege het prachtige design. All good. 

 

Zet alvast je eerste stap naar een gestructureerd en georganiseerd leven.