arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartMom's Club

De 2021 baby's waar wij het meest naar uit kijken


De 2021 baby's waar wij het meest naar uit kijken


Onze allereigenste Céline verwelkomt mid-april een eerste Braav baby waarop wij ons uiteraard verheugen, en zij is lang niet alleen. 2021 wordt nu al het jaar van de babyboom genoemd, en wij kijken alvast uit naar de +1's to be van deze celebs.

Blasts from the past

De popsterren uit onze jeugd Cassie, Cristina Milian en Kelly Rowland verwachten elk een tweede kindje in 2021. Hillary Duff verwacht een derde! 

Emily Ratajkowski & Sebastian Bear-McClard

De beeldschone brunette onthulde het heugelijke nieuws in het digitale oktobernummer van Vogue. In het artikel legde Emily uit waarom ze het geslacht van hun baby niet op voorhand willen weten: "Als mijn man en ik tegen vrienden zeggen dat ik zwanger ben, is de eerste vraag na 'Gefeliciteerd' bijna altijd: 'En, weet je al wat het zal worden? We willen graag antwoorden dat we het geslacht van ons kind pas zullen weten als het 18 jaar is, en het ons dat zelf kan vertellen."

Karlie Kloss & Joshua Kushner

 

Een ander beroemd paar dat in verwachting is van een baby in het komende jaar is model Karlie Kloss en haar man, zakenman Joshua Kushner.

Lizzy van der Ligt & Yuki Kempees

Een van Hollands grootste fashion bloggers Lizzy en haar vriend DJ Yuki verwachten een eerste spruit. Het prachtkoppel probeert al langer zwanger te worden, wat keer op keer niet wilde lukken. Dit is ook de reden dat er eerst gezinsuitbreiding kwam in de vorm van puppy Kuma. Maar dan: "'Wat?' stamel ik verbaasd. 'Ja' zegt ze, terwijl ze begint te huilen. 'Yuk, ik ben zwanger…'"

2021 babies, bring it on!!!