arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartMom's Club

Onze favoriete Youtube vlogs voor aanstaande mama's


Onze favoriete Youtube vlogs voor aanstaande mama's


Er zijn heel wat manieren om je voor te bereiden op de geboorte van je kleine wondertje. Zo maakten we al een lijstje van onze must-read books. Naast het lezen van boeken is het kijken van Youtube vlogs simpelweg ultieme ontspanning. Hier alvast onze favorieten: 

1. Jolielot

Deze nuchtere Hollandse heeft een heerlijke kijk op het leven. Dat niet alle dagen even perfect lopen als haar prachtige instagram plaatjes laat ze maar al te graag zien in haar vlogs. Eerlijk, down-to-earth en no-nonsense en een prachtige stijl that's why we love her! Om zich helemaal voor te bereiden op de komst van little Archie kocht ze met haar vriend een huis dat ze samen verbouwden. Het huis neemt meer en meer vorm aan terwijl haar buikje groeit, de ultieme combo van DIY verbouw tips en voorbereiding op de komst van je kleinte dus ;-) 

Youtube link

2. Romee Strijd 

Sinds de aankondiging van haar zwangerschap gaf Romee openhartig haar stuggles met PCOS mee. De ziekte is nooit eerder zo vaak besproken gezien zo'n 5 a 10% van alle vrouwen hiermee te kampen heeft. Lees ons artikel rond PCOS. In haar vlogs neemt ze je mee naar de aankondiging bij familie, wat ze allemaal meeneemt in haar ziekenhuistas tot de eerste dagen als working-mom. Oh yes she does it all! Een vrouw naar ons hart dus ;-) 

Youtube link

3. Kenzas

Deze Zweedse schone is al van jongs af aan gebeten door bloggen, schrijven rond alles wat mode en lifestyle betreft. Ze is al ietwat experienced gezien ze in Maart bevallen is van haar 2de zoontje Danilo. Ze deelt haar geboorteverhalen open en eerlijk op haar blog en youtube. Je leert ook hoe anders het is om je voor te bereiden op de komst van baby nummer 2 terwijl er een andere pagadder je volledige aandacht opeist aka tiredness 2.0 

Youtube link