arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

5 niet te missen pop-ups aan de zee deze zomer


5 niet te missen pop-ups aan de zee deze zomer


Het is weer summertime! En wat beter dan een vakantie in eigen land boeken? Geen zorgen omtrent gemiste vluchten of pech onderweg. Ga voor de ultieme staycation aan de Belgische kust en support volgende ondernemers: 

1. June 21 meets Liv The Label, Komono & Clio Goldbrenner

Wat? Van april tot september kan je de JUNE 21 pop-up bezoeken in Knokke. Hier kan je terecht voor een volledige outfit: van kleding, tot handtassen, tot juwelen en zonnebrillen. Hier vind je de crème de la crème van hippe Belgische modelabels. Breng zeker een bezoek aan deze fantastische hotspot! Wij worden alvast helemaal happy van de nieuwe collectie van June 21, Liv The Label, Komono en Clio Goldbrenner. 

Waar? Kustlaan 39, Knokke

 

2. Cesar Casier & Friends 

Wat? Topmodel en designer Cesar Casier is met zijn gelijknamige label ook deze zomer aan de Belgische kust te vinden. Enkel brengt hij dit jaar ook enkele friends mee. Je kan hier onder andere terecht voor Soir, Routinely, Octogony, Le Freddie & Birkenstock. Naast deze vaste waarden, roteren er ook verschillende gast exposanten in de pop-up. De moeite waard om meerdere keren een bezoek te brengen.

Waar? Albertplein 22, Knokke-Heist

 

3. Kunoka

Wat? Ook fan van de kwaliteit en design van dit schoenen label? Naast hun winter pop-up in Antwerpen, strijkt het merk nu ook neer aan de Belgische kust. Ontdek hun breed assortiment aan fantastische hakken, sneakers, muiltjes en zoveel meer. 

 

Waar? Zeewindstraat 3, 8300 Knokke

 

4. Les Jumelles 

Wat? Les Jumelles heeft geen introductie meer nodig. Dit fantastisch label en multibrand store biedt dé hipste trends aan voor iedereen. Ontdek ook hun zomercollectie, waarbij ze een reeks eigen prints hebben ontworpen en die je alvast al wel eens ergens hebt gespot tijdens een feest of op een mooie zomerdag.  

Waar? Zeedijk-Knokke 678

5. Georgina Sangines

Wat? Omdat niet iedereen enkel een bezoek aan Knokke brengt in de zomer, hebben we ook een niet te missen adres in Oostende. Georgina Sangines of de founder van het gelijknamige juwelenbrand, dat je ongetwijfeld al hebt zien passeren op je Instagram, toont haar prachtige collectie tijdens Juli en Augustus. Wedden dat je niet buiten gaat, zonder een prachtig stuk? 

Waar? Victorialaan 13A, Oostende