arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping Cart



Braav Lifestyle

7 Leuke activiteiten in Antwerpen


7 Leuke activiteiten in Antwerpen


Ook zo een grote fan van urban living, maar breng je je vrije dagen altijd op een vrij repititieve manier door? Geen inspiratie meer om originele activiteiten te organiseren? Op zoek naar leuke dingen om te doen in Antwerpen? Wij voorzien jullie van enkele frisse ideetjes om met familie of vrienden een onvergetelijke dag door te brengen. 

1. Organiseer een real-live mol spel met BAM Belevenissen 

Uit eigen ervaring een absolute aanrader! Speel een real-live mol spel in Antwerpen en ga op zoek naar de verrader binnen je comité. Alles wordt zeer professioneel geregeld met fantastische opdrachten. De mol wordt op voorhand ook getraind en gebrieft, zodat het bijzonder moeilijk is om hem te ontmaskeren.

 

 

2. Mario karten, alsof het echt is! 

Dit is absoluut jouw ding, als je nostalgisch terugdenkt aan Mario Kart. BattleKart in Antwerpen is de essentie van videogaming, augmented reality en elektrisch karten, samengebracht.  Het lijkt werkelijk alsof je in het spel terechtkomt, waarbij je met je elektrische kart olievlek sporen kan winnen om je tegenstanders uit te schakelen.  

 

 

3. Heb jij een sweet tooth?

Chocolate Nation neemt je mee doorheen het proces dat nodig is om van cacaobonen chocolade te maken. Het museum heeft 14 themakamers waarin de reis van de cacaoboon uitgelegd wordt – helemaal van de equatoriale plantages tot aan de opslag haven van Antwerpen. En je mag uiteraard ook proeven :p. 

4. Schrijf je in voor één van de opkomende loopwedstrijden 

Er zijn verschillende variaties aan sportieve wedstrijden in en rond Antwerpen. Een compleet overzicht kan je terugvinden in ons vorig artikel. 

Enkele highlights en loopwedstrijden, die je niet kan missen: Antwerp ten miles op 23 april 2022 en de Spartacus run op 1 mei 2022. Lees  hier alles over de Spartacus run en de ervaring van Caroline. 

 

 

5. Ontdek verschillende (tijdelijke) marktjes in Antwerpen 

Ga je op zaterdag al eens naar de vogeltjesmarkt? Heerlijk. Er gaat niets boven een een glaasje cava en kroketjes op het Theaterplein op zachterdagochtend.

Maar aarzel niet om andere alternatieven te ontdekken? Via de website markten.be kan je een volledig overzicht terugvinden van alle gezellige opties. 

6. Lunch, brunch, lunch en brunch

Food food food  en eating is de must to-do in Antwerp! Ontdek onze favorieten vegan hotspots hier of ga lekker lunchen bij Oats day long, vlakbij de winkelstraten. Voor meer culinaire hotspots in Antwerpen, kan je terecht op de site van yourlittleblackbook. 

 

7. The Park Playground 

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk. Je wordt echt even weggenomen van de realiteit en je kan kiezen uit verschillende virtuele werelden. Na een VR introductie, wordt je op missie gestuurd. Doe dit vooral met vrienden, want je gaat enorm hard lachen!  

 

Have fun!! 

Meer tips nodig voor Antwerpen? Vraag het aan onze Braavhearts :)