arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

7 hot brunch spots in Parijs. On y va?


brunch spots parijs


Korte citytrip gepland naar de stad van de liefde? Check hier onze favoriete adressen voor te gaan brunchen, lunchen of even een koffie te gaan drinken. 

1. Ob-La-Di

Opgericht door twee Fransen en een Zweed, heeft deze nieuwste aanwinst in de toch al wemelende cafeïnescene van de Marais een geheel eigen stijlvolle uitstraling - ruwe, verweerde muren, turquoise en witte tegels, zichtbare koperen leidingen, marmeren toonbanken en een gespikkelde vintage spiegel - waardoor het misschien wel de meest Instagrammerde van de plaatselijke cafés is geworden.  

2. Hardware Société 

Op zoek naar een hippe lunchspot in de buurt van Montmartre? Ga zeker niet voor de tourist traps, maar ga even het hoekje om aan de Sacré-Coeur voor de Hardware Société. Opgericht in Australië, Melbourne en helemaal overgevlogen naar Parijs. De Australische invloeden kan je zeker terugvinden op de kaart. Ga zeker voor de avocado toast. 

3. Café Kitsuné 

Het concept achter Café Kitsuné is het creëren en exploiteren van een ruimte die de simplistische schoonheid van de kleine en intieme koffiebars verenigt met de stijl en cool van alles wat Café Kitsuné onderneemt. Café Kitsuné brengt vreugde aan het plezier van het genieten van een kwaliteitskoffie op locaties die zowel modern, kosmopolitisch als gastvrij zijn.
De koffie die in Café Kitsuné wordt geserveerd is vol en smaakvol, met tonen van chocolade en geroosterde hazelnoten, en een textuur die zowel zacht als stroperig is.

Voor wie niet zonder kan, zijn de koffiebonen van Café Kitsuné te koop in verpakkingen van 100g, 250g en 1kg... een ideaal geschenk voor vrienden of voor zichzelf! 

Naast Parijs (ondertussen 3 vestigingen) heeft Café Kitsuné nog verschillende zaken in Japan, NYC en Korea. 

4. Braun notes coffee 

Braun Notes heeft het voordeel dat het een vrij grote coffeeshop is, dus het is niet echt nodig om vroeg te komen. Maar wees voorzichtig, want ze hebben een voorraad kokosnoot en het zou zonde zijn te laat te komen om ervan te genieten. Het is erg schoon, erg houtachtig, erg modern en een donkere vibe. Ideaal voor te snoezelen in de koude wintermaanden.  

5. Merci Paris 

Het menu verandert meerdere keren per week, afhankelijk van Shirley Lamy's stemmingen, en bevat gezonde en creatieve gerechten op basis van verse producten.
Bij Berry wordt het hartige aanbod afgebouwd in zonnige borden: labneh toast met geroosterde rode biet, citroen hummus met gerookte paprika, zoete aardappel gnocchi, focaccia met zaatar... zijn we weg? 

6. Zouzou Paris 

Bij Zouzou ontbijten, zonnebaden, lunchen en dagdromen onder het genot van een vers sapje, een thee of een originele koffie in het hart van de wijk Montorgueil. Alleen of met vrienden, komen om te werken en een hapje te eten, een praatje te maken en te brunchen, maar vooral om te smullen... Elke zaterdag kan je brunchen met een uitgebreid aanbod verse salades, quiches en zoveel meer. 

7. Kozy Kanopé - Paris 

Overdag is Kanopé een koffiehuis waar de klassiekers van de brunch worden geserveerd. Maar 's avonds verandert deze nieuwe plek in een kleine bistro met plates to share, natuurwijnen en kenmerkende cocktails!

 

On y va?