arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Barcelona hotspots


Barcelona hotspots


Barcelona is een van die steden; it never gets old! Voor wie geen compromissen wil sluiten is Barcelona absoluut ideaal: bruisend stadsleven, zon, zee, strand, yummie food en ook nog eens zacht voor de portemonnee. What's not to love? 

Wij maakten alvast een shortlist van de leukste hotspots. 

1. Les Filles Café

Een absolute aanrader voor zij die goed gaan op de gezonde food trends van de laatste jaren: van een iced matcha latte tot de roasted cauliflower, echt alles is finger-licking good! Dit alles in een groene oase midden in de stad. Can we go back please? 

 

2. Bar Lobo

Bar Lobo staat voor hemelse tappas in een relaxte omgeving, perfect voor een cosy dinner with friends. Behoort tot dezelfde groep als Tragaluz Barcelona. 

3. Honest greens 

De naam zegt het zelf, de lekkerste lunch gerechten met niets minder dan verrukkelijke groenten. De ultieme salad-experience for a quick lunch with your bestie. 

 

4. Tragaluz Barcelona

Super gezellig restaurant, dat echt voor ieders wat wils op de kaart heeft staan; van heerlijke pasta tot burrata met venkel, een combo die wij alvast niet konden weerstaan. Perfect voor een romantisch uitje met zijn tweeën. (+ excellente vleesgerechten voor je wederhelft). 

 

5. Boa-Bao 

Voor zij die even genoeg hebben van tappas, Boa-Bao too the rescue! Dit magnifieke Aziatische restaurant is niet alleen een verademing voor je smaakpapillen, ze serveren ook nog eens de lekkerste cocktails. Perfect for date-night if you'd ask us! 

 

6. Cecconi's 

Voor heerlijk traditionele pasta, carb-loading anyone?