arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping Cart


Braav Lifestyle

Body Awaken Reset: onze ervaring met deze Jusjus-kuur


Body Awaken Reset: onze ervaring met deze Jusjus-kuur


We kregen de kans om de Body Awaken Reset box van Jus Jus uit te testen, een kuur van vier dagen om body & mind te "resetten". Of wij helemaal gecleansed zijn en wat we vonden van deze journey, lees je hier. 

Wat is de Body Awaken Reset van Jus Jus? 

Héél kort door de bocht? Een lenteschoonmaak, maar dan voor lichaam en geest. De lente is het uitgelezen seizoen om terug bewust bezig te zijn met je welzijn en gezondheid en daarom ook de ideale moment voor de lancering van deze reset.

Vier dagen lang eet en drink je verse en pure producten om je te zuiveren, maar vooral om een kick start te nemen naar een periode met beter weer, vakanties en kleine gelukjes met de Body Awaken Reset. 

 

De Reset bestaat uit 2 dagen Jus Jus sappen, melken, soepen en snacks, gevolgd door gezonde recepten die zijn opgenomen in een downloadbare gids. In deze vierdaagse wissel je dus de producten van de Body Awaken Reset af met volwaardige gerechten. Inspiratie voor deze recepten kan je terugvinden in het aangeraden menu plan. 

De Body Awaken Reset box bestaat uit: 

Wat was het effect van de reset

In koor: een fantastische boost! Je wordt allereerst gewoonweg gelukkig van de unboxing van de producten. De variatie, die je kan terugvinden in de box is fantastisch: soepen, sappen, healthy snacks,... Hoewel we altijd wel gezond (proberen ;)) te eten is de Body Awaken Reset een goede manier om nieuwe producten te ontdekken en even terug heel bewust bezig te zijn met voeding.  

Je voelde tijdens de periode een boost en ook de aangeraden workouts zorgden ervoor dat dit echt een leuke experience was! Aanrader. 

 

De favorieten van de Braavers: 

  • Céline: Choco Bliss notenmelk hmmmmm echt super lekker. 
  • Elise: Collagen Beauty Banana Bread, zonder twijfel. Er zit een potje smeuïge peanutbutter bij, waar geen enkele pindakaas tegenop kan. Suikervrij, maar geeft TONNEN energie. 
  • Caroline: Ik ben altijd fan van de Milky juices van Jus Jus, dus ik was ook zeer blij dat deze onderdeel uitmaakte van het pakket. 

Hoe kan je dit combineren met je dagdagelijkse bezigheden? 

Alledrie hebben we een overvolle agenda, waarbij er niet veel tijd meer overschiet om uitgebreid te kokkerellen helaas. Daarom is de collab tussen Braav & Jus Jus een ideale fit.

Caroline: Je weet dat je bij Jus Jus verse voeding en gezonde vitaminen inneemt op hectische dagen, waar je geen tijd hebt om ontbijt of lunch klaar te maken. En het is nog eens lekker ook. Win-win. 

Elise: De juices zitten boordevol vitaminen. Als ik een snelle shot nodig heb, is dat voor mij de simpelste en snelste oplossing. Het is een reflex geworden.  

 

Nog tips of tricks? 

Een belangrijke tip: kijk goed naar de verpakkingen bij het openen van je box. Je zal zien dat op basis van versheid van enkele producten, je een bepaalde volgorde kan hanteren, zodat je langer (3-4 dagen) van je box kan genieten. Sorteer dit op deze manier in je koelkast en je hebt meteen een duidelijk overzicht/dag. 

Combineer dit met een dagdagelijkse sport workout van Braav en een frisse wandeling. Naast voeding, zal dit sportmoment je ongetwijfeld ook oppeppen. 

Vakantie gepland? Een ideaal moment om 3-4 dagen voor je trip te starten met de  Reset. Helemaal shiny en glowy op reis vertrekken en je moet in de hectische pre-vakantie periode geen boodschappen doen,... Sounds like a plan!