arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Braav x gofluo.


Braav x gofluo.


Toen gofluo ons benaderde voor een leuke collab rond hun nieuwe sportcollectie kregen wij spontaan een runners-high. Gofluo is een jong Belgisch merk dat zich engageert om de zichtbaarheid in het verkeer te verbeteren zowel van kids als volwassenen, dit alles in een modieus jasje.

Who's in the mood for a run? Download onze gids hier.  

 

Julie Vets startte gofluo in 2018 met de ambitie om een leuke fashionable variant te ontwikkelen voor de klassieke fluohesjes. Zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer primeert absoluut, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

En ja hoor, dat is haar aardig gelukt. Aan de schoolpoort kan je best trots zijn, want je mini-me is uitermate zichtbaar én komt daarenboven ultra-fashionable voor de dag. Scoor nog wat extra punten met een matching hesje, cause we all know twinning is winning ;-) 

We zijn niet alleen fan van de hippe reflecterende fluovestjes, er is nog meer!  Gofluo brengt nu ook een hele running collectie uit. Deze collectie bestaat uit geperforeerde, goed ademende stoffen, ideaal voor je workout! Er is een fantastisch aanbod van fluo bodyglowers, en verder vind je er hippe leggings en truitjes met leuke reflecterende afwerking. 

Ga snel een kijkje nemen op de website van gofluo en laat de donkere en koude winteravonden je niet langer van je workout houden! 

Omdat wij bij Braav helemaal warm lopen van deze collectie ontwikkelden we samen ook een running guide, waarin je handige tips en tricks vindt rond hoe je veilig kan sporten in het donker en je zichtbaarheid te verbeteren. Dit alles aangevuld met lekkere pre- en post-workout recepten, tips om je motivatie hoog te houden en 2 volledig uitgewerkte loopschema's.