arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

CDH Studio, de nieuwe Belgische multibrandstore


cdh studio


Zoals jullie ondertussen wel weten hebben wij bij Braav als het ware een serieuze zwak voor ondernemende vrouwen. Voeg daar nog eens mode in een duurzaam jasje aan toe en wij zijn helemaal verkocht.

About CDH Studio: 

Caroline D'Hollander richtte CDH Studio op vanuit haar eigen leefwereld: 

"Ik merkte dat meer en meer jonge vrouwen rondom mij bewuster zouden willen omgaan met hun koopgedrag maar vaak weten ze niet waar ze heen moeten, zijn 100% sustainable producten niet goedkoop en mist het een kleurrijke touch. CDH Studio is ontstaan met de filosofie "the journey of a thousand miles begins with one step". We zijn zeker niet de sustainable destination, maar willen onze eerste stappen in de juiste richting nemen door samen te werken met responsible brands en samen te evolueren naar een betere toekomst." 

CDH studio staat voor Scandinavisch, sustainable en on-trend. Caroline selecteert zorgvuldig merken die de eerste stappen in de juiste richting aan het nemen zijn. Labels zoals Samsoe & Samsoe, Munthe, Edited, Twist & Tango, Stella Nova en Steamery bijvoorbeeld. 

More about the woman behind: 

Caroline begon haar professionele reis in Antwerpen, dé Belgische stad die mode ademt. Na het afronden van haar bachelor in Marketing verhuisde ze naar Parijs waar ze een opleiding mode marketing en -communicatie volgde. Tijdens deze periode kreeg ze de kans om te werken in de showroom van Christian Dior, haar eerste grote stappen in de modewereld.

Later deed Caroline haar stage bij Melijoe.com in Parijs. Hier creëerde ze haar passie voor inkopen. Ze begon als inkoopassistente en na een half jaar werd ze hoofdinkoper voor meer dan 50 merken zoals Gucci, Les Coyotes de Paris, Designer Remix, Petit Bateau enz.

Met al deze ervaring op zak en een ultieme droom keerde Caroline terug naar België. Stap voor stap werkte ze haar droom uit tot de lancering van CDH Studio eind Augustus 2021. 

Gezien CDH Studio wel wat investering vergt combineert Caroline dit momenteel nog met een administrative job in een notariaat.

"Ondernemen is fantastisch en leuk maar het is natuurlijk niet altijd even evident. Om een onderneming succesvol te maken zijn er ook heel wat investeringen nodig en zoals bij vele jonge ondernemers is de spaarpot nog niet oneindig groot waardoor er een extra tandje moet bijgestoken worden. Ook al is het niet makkelijk om tijd te maken voor twee jobs, vrienden en familie en jezelf. Op het einde van de rit is het het absoluut waard. Mijn vriend, familie en vrienden zijn mijn grootste steun en ik zie mijn tijd met hun ook als een investering in CDH Studio." aldus Caroline.

Verder is het een droom van Caroline om in de toekomst veel te kunnen samenwerken met jonge creatievelingen die de fashion industry naar een betere wereld willen brengen. Haar ervaring in Parijs heeft haar heel veel geleerd over de harde modewereld. Het was knokken voor een plaatsje en zonder connecties was dat al eens zo moeilijk. Daarom zou het haar droom zijn om jonge mensen te helpen en begeleiden met hun zoektocht naar hun juiste plekje in de industry. Momenteel werkt ze nu al samen met de Karel De Grote Hogeschool en begeleidt ze enkele studenten met het zoeken naar een stageplaats of hun interesses binnen de sector.

Daarnaast wil Caroline zich volledig toeleggen om CDH Studio verder te doen groeien zodat ze zich in de toekomst echt 100% met haar passie kan bezig houden. The journey of a thousand miles begins with one step, right? 

Wij kunnen alvast niet anders dan dit ondernemers verhaal enorm toejuichen en met een gerust geweten de hele CDH webshop leeg shoppen ;-).