arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

De 5 beste glampings in België


glamping


Ontsnappen aan je dagelijkse routine

Glamping, het idee om van kamperen een plezierig, comfortabel en goed ingericht verblijf in de natuur en het buitenleven te maken, is voor veel mensen een begrip. Glamping is een vorm van kamperen die comfortabeler en luxueuzer is dan het traditionele kamperen. Het is dé nieuwe trend in outdoor toerisme en staycation. Het is een combinatie van luxe en natuur, comfort en respect voor het milieu en het biedt exclusiviteit en uniciteit in het aanbieden van accommodatie. Er zijn verschillende manieren van glamping: in safari tenten, boomhutten, lodges, en zelfs in bubbels.

"Na een drukke en hectische week willen wij vanuit Braav niks liever dan België te ontdekken in één van de unieke Glamping faciliteiten."

 

1. Nutchel Cabins

Ontdek Nutchel's Forest Camp gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, in de buurt van Martelange. Ga back-to-basic en herontdek het plezier van eenvoudige dingen; creëer licht via olielampen of kaarsen en verwarm je hut met een houtkachel. Nutchel is de perfecte plek om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven, opnieuw te verbinden met de natuur en quality time door te brengen met vrienden en familie!

2. Glamping Colette

De perfecte combinatie van een luxe diner met Glamping ervaring. Bij Glamping Colette, op De Vijvers in Averbode, overnacht je in een uiterst comfortabele en zeer ruime tent (24 m2). Uw tent is stijlvol ingericht met echte bedden en alle benodigde attributen voor een comfortabele overnachting. Elke glamping tent staat direct aan het water en biedt een prachtig uitzicht op de indrukwekkende omgeving van het privédomein De Vijvers in Averbode.

3. Onder Ons Collective 

Woestijn dromen in het hart van Nijlen. Diner en overnachting in een oase van paradijselijke natuur op een boogscheut van Antwerpen.

4. Slow Cabins 

Leven in een wereld waar alles en iedereen met elkaar verbonden is, kan vermoeiend zijn. Daarom heeft een minimalistisch leven zijn enorme voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Ontdek de voordelen van een minimalistische levensstijl door een paar nachten door te brengen in één van onze Slow Cabins.

5. Tortiga Cabins 

Glamping het hele jaar door met je eigen modulaire Tortiga cabine. Creëer je eigen geheime plekje. Modulaire hutten, volledig aangepast aan uw stijl & budget.

Ben je klaar om je koffers te pakken? Lees ook zeker Caroline haar ervaring met de Nutshel Cabins#braavheart #natuurvakantie #me-time