arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

De Braav gift guide 2021


De Braav gift guide 2021


Het aftellen naar het nieuwe jaar is begonnen. Ben je al volop je goede voornemens aan het maken voor 2022? Of toch nog even genieten van die laatste, meest gezellige maand van het jaar. 

Wij zeggen alvast resoluut JA tegen het vieren van kerstmis en wij zeggen ook JA tegen het uitzoeken en versturen van de beste cadeautjes voor je geliefden. Het klinkt cliché, maar je wordt wel effectief gelukkiger van het uitzoeken en geven van de ideale pakjes voor je dierbaren. 


Speciaal voor jullie kan je hier een selectie uit de ultieme Braav gift guide terugvinden, die je op verschillende aspecten zal bijstaan in de betere versie van jezelf te worden.  Ontdek hier de favorieten van Elise, Céline en Caroline. Happy shopping ;) 


Ontdek de volledige lijst op onze Instagram gift guide pagina. 

 

De BRAAV selectie voor je ideale workouts 

De Gofluo running collectie. We willen zowat de hele active wear collectie van Gofluo om onze goede voornemens alvast op te nemen in 2021. Het is werkelijk bewezen dat een nieuwe loopoutfit, die voldoet aan alle noden, je effectief ook motiveert om buiten te komen en ervoor te gaan. Meer te weten komen over Gofluo? Lees de blogpost over onze collab met Gofluo

 

De New balance running collectie. Dankzij New Balance mochten we dit jaar alvast twee runs organiseren in Gent en Antwerpen. We konden werkelijk ondervinden hoe comfortabel de nieuwe running collectie was, zonder in te boeten aan stijl. We love it! 

 

 

Wat kan er zeker niet ontbreken voor een healthy en gebalanceerd leven? Een sporthorloge, die je motiveert om te blijven bewegen. Wij gaan alvast voor onze favoriet: Polar Ignite2. Wist je dat Elise naast Braav ook nog werkt als Community Manager bij Polar? 

 

De BRAAV selectie voor in de keuken 

Doe voor ons maar de hele collectie van Create Spain voor in de keuken. Dit geeft ons weer inspiratie om aan de slag te gaan en heerlijke gerechten te bereiden. Wat is jullie favoriete kleur? Wij gaan alvast voor pink! 

 

 

De matcha ritual box van The Green Gold! Met dit pakket kan je beginnen aan je dagdagelijkse routine om elke ochtend een moment voor jezelf te nemen en een heerlijke matcha te bereiden. Dit geeft meteen een kick-start van de dag! 

 

De BRAAV selectie voor je welzijn 

De Smart Insentials:  Deze multivitamine bevat enkel nutriënten die je echt nodig hebt. De meeste andere multi's bevatten 20+ ingrediënten die te laag gedoseerd zijn en die je genoeg uit je voeding haalt. De onze bevat er slechts 6, in optimale dosage & bio beschikbare vorm, voor een optimale opname in jouw lichaam. Doe de test online en neem een abonnement bij Insentials! Een sterke aanrader. Caroline & Céline nemen dit vanaf April en voelen werkelijk het verschil in hun weerstand en immuniteit. 

 

 

Zowat de hele selectie van Bio'tylab aub! Deze Belgische webshop zoekt zorgvuldig organische skincare en verzorgingsproducten uit, die het maximale effect teweeg brengen met minimale impact op milieu en gezondheid. Wij zijn alvast fan! Je vindt hier ook altijd de laatste nieuwe producten terug. 

 

 

Authentic Beauty Concept wenst ‘Beyond Hair’ te gaan, het gaat over het op de voorgrond houden van de verbinding tussen geest, lichaam en ziel bij alles wat ontwikkeld wordt. Het merk multifunctionele voegt 2 hybride innovaties aan dit gamma toe. De Light Hand & Hair Cream, met Bakuchoil, voedt en beschermt de huid en het haar. De 'barely-there' textuur van de Hand & Hair Light Cream is licht en trekt direct in om het haar te verzachten en glad te maken. De tweede innovatie, de Enhancing Water, is een leave-in formule biedt vocht en een onmiddellijke dosis hydratatie voor gezicht en haar.


 

De BRAAV selectie voor de mommy (to-be)

Omdat je kleine uk nooit genoeg leuke kleding kan hebben, waar je bovendien ook nog eens heel vrolijk van wordt. Jules (zoontje Céline) is alvast grote fan van Tribu collection. 

 

 

 

Een abonnement bij Fit by Fonda: Pre- en postnataal fitness specialist. Céline is gewoonweg fantastisch en enorm gepassioneerd in het begeleiden van mommies (to be) in het verantwoord sporten! 

 

Een ideaal kado aan jezelf of voor vriendinnen, die in blijde verwachting zijn: De Braav Belly guide. Met de Braav Belly Guide willen we mommy's to be informeren, tips en de juiste ondersteuning geven over work-outs en voeding vanaf het prille begin over de 3 trimesters tot aan de geboorte (én daarna). Kortom, het enige wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van jouw persoonlijk wondertje.

Iets minder "sexy" maar wel uitermate praktisch is de revolutionaire autostoel met ingebouwd lichaamsairbag van het Duitse kinderwagen merk CYBEX. Kinderveiligheid krijgt dankzij de Anoris T i-Size een nieuwe dimensie. Doordat het kindje vooruit kijkt, kan het veel makkelijker in interactie gaan met de bestuurder. De Anoris T i-Size is eenvoudig te installeren en biedt aanzienlijk meer beenruimte, comfort en gebruiksgemak.

De BRAAV selectie voor op de boekenplank

Zijn jullie al trotse eigenaar van één van de boeken van Assouline? Ze brengen verschillende prachtige "salontafel"boeken uit met prachtige foto's van bestemmingen over heel de wereld. Een blik in één van deze boeken en je voelt je meteen aan de andere kant van de wereld.  

 

 

De kookboek van onze Braavheart Annelies van Tartelies! Deze kan niet ontbreken op ons schap in de keuken. Heerlijk en gezonde gerechten. 

 

 

Happy Shopping!  🎅

Jullie nog leuke ideetjes? Deel het met ons op social media en we nemen het op in de Gift guide!