arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

De Mr. Big collectie van Studio D'Anvers


De Mr. Big collectie van Studio D'Anvers


Wij hadden vorige week de eer om als eerste de nieuwe collectie van onze Braavheart Lauren D'Anvers te bewonderen. De Mr. Big collectie staat voor bigger bolder & better ;-) 

Na drie jaar groeide niet alleen Studio D'Anvers, maar ook de collectie en klanten. Daarom besloot Lauren dat het tijd werd om voor een collectie met grotere edelstenen te gaan. Zo is de collectie Mr. Big geboren. Ja hoor, een knipoog naar de enige echte Mr. Big uit Sex and The City.


Bij de grote edelstenen komen de kleuren nog intenser uit. Dit inspireerde Lauren tot nieuwe designs zoals de Big City Earrings wat een combinatie is tussen een grote en een kleine edelsteen.

De Me & Mr. Big Ring is dan weer een combinatie van twee grote stenen met een verschillende vorm. Een rechthoekige en een ovale steen in verschillende kleuren.

Me & Mr. Big Ring

De Mr. Big collectie is een vervolg/aanvulling op de vorige designs. De speelse vormen en kleuren die we gewoon zijn van de vorige designs blijven behouden. Ook de herkenbare ‘Twist’ blijft een onmisbare factor in elke collectie.

Voor Lauren is het dan ook een absolute must dat elk juweel van Studio D'Anvers, mooi met elkaar gecombineerd kan worden. De zelfde stijl maar eens een andere ‘Twist’ 😉

Wij kunnen alvast niet wachten om deze kleurrijke sparkle aan onze outfits toe te voegen 💕