arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Getest: de Theragun Elite massage gun


massagegun_therabody


TheraGun is een van de meest populaire merken in de wereld van massage guns en dat is niet voor niets. Hun TheraGun Elite is een favoriet onder sporters, gelegenheidsgebruikers en zelfs massage professionals. Uiterst eenvoudig in gebruik, uitgerust met een krachtige motor voor deep tissue stimulatie, en met zo maar even vijf opzetstukken voor gerichte spierverlichting.

Je kan je device synchroniseren aan een app die je gedrag en voorkeuren bijhoudt om je routines te personaliseren. Je krijgt bovendien ook suggesties voor verschillende opwarm of cooldown massage sessies.

Hij is compact en licht genoeg om overal mee naar toe te nemen (yes, hij zat in mijn koffer naar Girona) en is verrassend stil (yes, mijn reisgenoten waren daar ook heel blij mee). 

Mijn ervaring? De Theragun Elite maakt mijn spieren als het ware "mals" als geen ander! Ik gebruik hem vooral na trainingen, en kies op basis van het te targeten lichaamsdeel het opzetstuk en snelheid. De gun verlicht spierspanning na amper enkele minuten en doet deugd. Via de app kan je ook voorgestelde sessies volgen zoals bijvoorbeeld "Run recovery" die je ook kan opslaan.

Oh ja, als laatste, dankzij het driehoekige ontwerp kan je je hand zo positioneren dat je de rug- en nekspieren kunt bereiken - zonder in de knoop te geraken. Bovendien heeft ie een uiterst lange batterijduur, zeker ook niet onbelangrijk in mijn geval. 
 

Pros

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooi design 
  • Verschillende opzetstukken die eenvoudig zijn te verwisselen
  • Is erg stil (als ik ze vergelijk met guns van anderen)
  • Kan zowel zacht, als krachtig en diep de spieren behandelen 
  • Kan gesynced worden aan een app voor persoonlijke routines (opwarming, stretch,...)

Cons

  • Hij is vrij prijzig...