arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Trending: gezichtsyoga om je huid een boost te geven


face yoga


Gezichtsyoga, ook wel 'face gym' genoemd, is een techniek uit Japan dat gebruikt wordt om je gezicht te laten stralen. Voeg dit toe als stap in je self-care routine en kom met een goede glow je dag door!

Gezichtsyoga is een gemakkelijke manier om je huid te verstevigen, rimpels tegen te gaan en de doorbloeding te verbeteren. Aan de hand van de oefeningen train je al je spieren in je gezicht wat ook nog eens ontspannend werkt. Een echte win-win dus. 

Op sociale media kan je veel accounts terugvinden die korte oefeningen geven om makkelijk toe te voegen in je dagelijkse routine. Hieronder een opsomming van mijn favoriete profielen.  

@the_moments 

Ksenija is een echte beauty enthusiast die gepassioneerd is door face yoga. Op haar Instagram account vind je verschillende reels en IGTVS. Van oefeningen voor je voorhoofdrimpels tot het sculpten van je kaaklijn. 

@stephflockhart 

Stephanie is van opleiding een dokter gespecialiseerd in Chinese Medicine en deelt oude beauty rituelen. Buiten dat ze laat zien hoe je jou gezicht kan trainen geeft ze ook advies over acupunctuurpunten die je kan helpen om stress en spanning tegen te gaan.

@karina_na_more

Bij Karina kan je een online cursus volgen wat ze zelf 'the face challenge' noemt. Op haar account zijn er verschillende videos terug te vinden die je kan volgen. Buiten lip en kaak oefeningen geeft ze ook uitleg over hoe je lymfedrainage kan toepassen op je gezicht om overtollig vocht af te voeren.

@facegym 

It's not a facial, it's a workout. The Face Gym is een platform dat workouts geeft speciaal voor het gezicht. Het is een echte workout waarbij ze starten met een stretch en eindigen ze met een cooldown. Ze focussen zich hier niet enkel op het aangezicht maar ook spanningen in de nek en de hals. Het enigste dat je nodig hebt zijn propere handen en je favoriete gezichtsolie. 

  

Enjoy de gezichtsyoga tijdens jouw me-time. Lees ook onze post over simpele self-care hacks