arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Glutenvrije lunchspots - take away editie


lunchspots


Eet je glutenvrij en ben je nog op zoek naar nieuwe lunchspots?

We weten dat het niet altijd even makkelijk is om een spot te vinden waar je lekker, glutenvrij én voor een goede prijs kan eten... Daarom helpen wij jou graag verder met deze zoektocht!

Uit eigen ervaring deel ik graag deze plaatsen met jullie omdat ik het echt de moeite waard vind om het eens te checken, so let's go... ;-)

Charlie's - Antwerpen

Charlie's biedt zo goed als alles van de menukaart glutenvrij aan, wat een feest! Tijdens deze Covid-19 tijd bieden ze een take away optie aan met een aangepaste menukaart. Het enige wat je moet aanduiden is de glutenvrije optie! 

Gust - Gent

Woon je in Gent of ben je er op daguitstap? Dan moet je zeker eens passeren bij Gust! De lunchbar is super gezellig ingericht (met veel planten), er is een goede sfeer en het eten is deli-ci-ous! En ja hoor, ook hier heb je super veel glutenvrije opties... Je weet wat je te doen staat! 

Eugène - Antwerpen

Op zoek naar lekkere pistoletjes en koffiekoeken om je zondag mee te starten? Dan is deze bakker het adres waar jij naar op zoek bent! Alles is glutenvrij en je hebt genoeg keuze. Als dit geen heaven is... ;-)

Psssst tip: de meeste (lunch)bars/restaurants in deze straat bieden glutenvrij brood aan! 

Murni - Antwerpen

Voor wie onder ons van iets gevarieerder, specialer en gezonder eten houdt, is dit voor jou een echte aanrader. Murni heeft drie vestigingen in Antwerpen: het Zuid, Wilrijk en de Grote Markt. Voor de take away moet je bij die van Wilrijk zijn. Achter elk gerecht staat er vermeld wat glutenvrij, vegan, vegetarisch en lactose vrij is, lekker handig! 

Le Pain Quotidien - Antwerpen / Gent / Brussel...

Je ziet het, deze lunchbar is op heel veel plekken terug te vinden! Ben je in een stad waar je je weg niet helemaal kent en zoek je nog een goede glutenvrije spot? Le Pain Quotidien staat voor jou paraat! Je kan er achter glutenvrij brood vragen!

 

Laat het smaken!