arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Het Braav-team onthult goede voornemens voor 2021


Het Braav-team onthult goede voornemens voor 2021


New year, new me? Na-a. Maar een nieuw jaar is altijd wel een geschikt moment om even stil te staan. Wat kan beter, waaraan kunnen we werken? Alledrie maakten we de balans op, en dit is het resultaat.  

Caroline:

Body: In 2021 wil ik streven naar consistentie in mijn sport en opbouwen naar een doel. Bijvoorbeeld, een 15 kilometer loop perfect op hartslag kunnen uitvoeren en driemaal per week zweten met de Braav Body Guide oefeningen of Youtube video's, aangevuld met padel of andere sporten in teamverband. 

Business: The Dot Society en Braav verder doen groeien. Dezelfde hard-work-mentality aanhouden en geïnspireerd blijven door de personen in mijn omgeving. Hopelijk komen er snel terug veel live-meetings aan en kunnen we nog meer persoonlijke contacten leggen. 

Mind: Minder een 'people pleaser' zijn en meer voor mijzelf opkomen. Vaak probeer ik nog beter te presenteren door een constante bewijsdruk die ik mijzelf opleg. Dit resulteert dat ik meer in mijzelf moet geloven en minder moet stressen over kleine zaken. Oh ja en tot slot, te alle tijden mijn intuïtie volgen. 

Céline:  

Body: Zeker niet de grootste sportieve uitdaging op dit moment, gezien ik het derde trimester van mijn zwangerschap nader. Voor mij zal het al een hele uitdaging zijn om überhaupt nog voldoende beweging en sport in mijn planning te kunnen integreren. Keep you posted on the quest for pregnancy proof exercises! Na de geboorte ga ik uiteraard mijn best doen om mijn oude routine terug te vinden en op die manier mijn lichaam beetje bij beetje terug claimen ;-). 

Mind: Stress less. Enkel de mensen die me echt goed kennen, weten dat ik af en toe overmatig kan stressen over soms oh zo banale zaken. Mijn goede voornemen is dan ook om een meer 'go-with-the-flow'-attitude aan de dag te leggen. Als niemand er van wakker ligt, waarom zou ik me het dan zo moeten aantrekken? 

Daarnaast wil ik ook meer stilstaan om dankbaar te zijn. Dankbaar zijn voor alle mooie dingen die op mijn pad komen; van joggen tijdens zonsopgang, en het nieuwe leventje dat ik binnenkort mag verwelkomen, tot alle unieke ontmoetingen die ik in 2021 zal mogen meemaken. 

Business: Op business vlak heb ik heel wat ambitieuze doelstellingen zowel voor Braav als The Dot Society. Ik wil voornamelijk on-top of my game blijven door meer te lezen en me te blijven inspireren met nieuwe ideeën en inzichten. The learning never stops ;-).

Elise

Body, mind & business: Over het algemeen hoop ik om meer gematigd worden in alles. Ik heb wel eens last van excessen van tijd tot tijd, maar in 2021 probeer ik extra lief te zijn voor mijn lijf, gezondheid en omgeving. Overdrive zal plaats moeten maken over moderation. 

Love: I'm marrying my best friend! Cheesy, maar dat wordt toch wel een persoonlijk hoogtepunt waar ik naartoe ga leven. Wat de Covid-restricties ook zullen zijn, we zullen er ongetwijfeld een onvergetelijke dag van maken. Verder zal ik er ook alles aan doen om een top meter te zijn, yiha! 

Body: Concreet:
- Bewuster en trager eten en meer tijd maken om te koken, verse ingrediënten te kopen, nieuwe recepten uit te proberen.
- Meer met de koersvelo naar het werk pendelen.  

Mind: Leren stressbestendiger te worden, proberen rust te vinden en meer stil te staan bij dingen die er écht toe doen. Blijven luisteren en leren, en me omringen met positieve mensen. 

Business: Bij mijn huidige werkgever Polar kan ik mijn hart ophalen en mij grenzeloos uitleven. In 2021 wil ik mijn skills optimaal benutten en nieuwe vaardigheden bijspijkeren. Met Braav hebben we nog veel wilde plannen, waarvan we je uiteraard op de hoogte houden.