arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Heerlijk overnachten en dineren: the best of both worlds!


overnachten en dineren


Voelen jullie ook de nood om af en toe even helemaal van de wereld te verdwijnen? Even te ontstressen en terug op te laden? We zien de meest originele arrangementen passeren op social media om ook tijdens deze tijden een unieke experience te beleven. Wij zochten alvast enkele plekken voor jullie uit Pak jij alvast je koffers voor een weekend gate-away? 

Hotel Julien - Antwerpen 

Op zoek naar welness, fine dining en heerlijk slapen in 1 klap? Ontdek Hotel Julien in het centrum van Antwerpen. Hier kom je volledig tot rust. Designer meubilair, Gallery 51 foto's om het unieke karakter van elke kamer optimaal tot zijn recht te laten komen en de zachtste, donzigste handdoeken. Wie gaat mee? 

Strandhotel - Cadzand

Indien je wil gaan voor een next level experience 1 adres: Strandhotel Cadzand. 

Wilt je de frisse zeelucht opsnuiven en genieten van een "In Room Dining" arrangement? Speciaal voor diegenen die op zoek zijn naar rust en die graag willen profiteren van de Zeeuwse lucht, hebben de teams een Pure C en Blueness menu samengesteld dat geserveerd wordt op je kamer of suite. 

Hotel Pilar - Antwerpen

Onze persoonlijke favoriet in Antwerpen: meet Hotel Pilar. Hotel owners Sam en Christophe willen me Pilar hun gasten in contact brengen met alles waar ze zelf van houden. Elke kamer heeft een eigen verhaal, met een unieke selectie kunstwerken, objecten en designmeubilair. 

Nonam - Gent

In het prachtige en charmante boetiekhotel in een gerenoveerd historisch pand uit 1739 openden onlangs tien hotelkamers in hartje Patershol. Elk van de tien straalt een eigen look & feel uit met telkens een uiterst comfortabel en eclectisch interieur, gecombineerd met een luxueuze afwerking in messing en marmer. Surplus: restaurant en wijnbar, waar ze bovendien ook brunch serveren.

  

Indien je een overnachting kan regelen, willen we graag mee!