arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

JusJus x Braav


jusjus


Wie is er nu niet fan van de heerlijke cold press juices, snacks & drinks van JusJus? Naast de heerlijke producten past hun lifestyle en boodschap bij de druk bezette mama's, ondernemers en vrouwen onder ons. 

JusJus x Braav Body Guide 

We lanceerden onze Braav Body Guide in Februari en ondertussen werden onze workouts meer dan 1000x uitgevoerd, hebben we de meest motiverende berichten van jullie ontvangen en hoorden we ook dat jullie dit blijven volhouden! Keep up the good work. Je kan deze oefeningen en gids blijven gebruiken doorheen heel het jaar. Dankzij de gids kregen we de kans om met JusJus te spreken. Ze waren fan van de Braav workouts en zochten nog enkele sterke video's voor hun zonet gelanceerde Body Awaken Reset. 

Uiteraard willen wij ook jullie laten genieten van de JusJus producten en krijg je nu -20% op enkele items, bij het aankopen van de Braav Body Guide in Maart. 

Story of JusJus 

JusJus werd opgericht door Diane – 'Didi' – Delgado, een ex-New Yorkse die versteld stond dat de gezonde juice en raw food cultuur nog niet naar België was overgewaaid. Met JusJus probeert ze daar verandering in te brengen. Haar assortiment cold pressed juices, amandelmelkdrankjes en elixirshots zitten boordevol vitaminen en zijn zo leuk verpakt dat ze in een mum van tijd je ijskast opleuken.

Body awaken reset 

Elk seizoen gaat JuJus een nieuw pakket samenstellen om je volledig klaar te stomen voor een volgende periode. Een combinatie van ontgiftende sappen, fitness workouts en zelfzorg rituelen om je te verbinden en de levendigheid in jezelf te herontdekken!

De Body Awaken Reset geeft je de mogelijkheid om schoon te eten, je geest te zuiveren, en je lei schoon te maken. Het is een combinatie van JUS JUS producten, inspiratie en online tools om je focus te heroriënteren naar jezelf &
de vreugde die in je huist. Dit pakket leidt je door bewuste, gezonde en vredige gewoontes die je gemakkelijk in je leven kunt implementeren.
Het begint allemaal met zelfzorg: alles uitgedrukt in voedzame voeding, de juiste beweging, voedende huidproducten, feel good muziek, recepten en zelfzorgtips.


Wij zijn alvast fan! Dit samen met onze Braav Body Guide is je ideale kick-start voor de zomer.