arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Op zoek naar de beste Vegan restaurants in Antwerpen?


Op zoek naar de beste Vegan restaurants in Antwerpen?


Wie zegt dat Vegan enkel voor veganistische die-hard believers is? Wij weten wel beter. Vegan eten is gezond, lekker en goed voor de planeet. Met de vegan keuken kan je ook je smaken pallet nog verder verruimen en ontdek je de meest fantastische combinaties. Op zoek naar de lekkerste vegan restaurants en adressen in Antwerpen? We've got you covered! 

 

1. Camion 

Onze all-time favourite. Hier kan je één van de Braavers zeker terugvinden in het weekend of tijdens de lunch. Wat mag je verwachten? In de middag boterhammen, salades, dagverse soep en in de avond de heerlijkste plantaardige seizoensgerechten. Ps: ben je een echte brunch fan? Bezoek hen dan ook zeker op zondag. 

 Adres: Paleisstraat 7, 2000 Antwerpen 

 

2. Murni 

Niet enkel vegan, maar een hotspot voor iedereen die houdt van vegetarisch, glutenvrij, flexi of vegan. Je kan er heel de dag terecht in de verschillende filialen voor blissballs, gezonde bowls en burgers. 

 Adres: Grote markt 52, Leopold de Waelplaats 10 of Beukenlaan 12

 

3. Hümm

Helemaal fan van regio Zurenborg? Ga dan zeker eens langs op de Dageraadplaats bij Hümm. De keuken typeert zich door invloeden van het Midden-Oosten, Azië en Europa. Je kan hier terecht voor een plate met hummus, gerechtjes met falafel of kikkererwt en rijkelijk belegde toast. 

 Adres: Dageraadplaats 33, 2018 Antwerpen 

 

4. De broers van Julienne 

Sinds 1993 spelen ze al in op de noden van de vegetariërs, maar sinds enkele jaren staan er ook verschillende vegan gerechtjes op de kaart. Bij de broers van Julienne kan je terecht voor lunch, afternoon tea, apero en dinner, MAAR kan je hen ook inhuren als catering voor je eigen home-parties. Proef ook zeker hun heerlijke taarten. 

 Adres: Ijzerenwaag of Kasteelpleinstraat 

 

5. Hart

Plantbased from the heart is niets voor niets de slogan van dit gezellig restaurant, waar je terecht kan voor brunch en dinner. Prachtige gerechten die exploderen van kleur en vitaminen. 

 Adres: Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen

Ontdek ook de andere hotspots in Antwerpen.