arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Top 5 coolste sportclubs in Antwerpen


sportclubs


Nu de dagen kouder en donkerder worden, willen we eigenlijk terug naar onze favoriete indoor workouts en sportscholen. We hebben enkele van de coolste workout concepten hier in Antwerpen op een rijtje gezet. 

#1 Sportclub het eiland 

Sportclub het eiland is zonder twijfel de club die zich het meeste richt op leden. Ze geloven sterk in de filosofie dat leden op de eerste plaats moeten komen, ze plaatsen hen in het middelpunt van elke ervaring. Naast spieren en gespierde lichamen worden er zeker ook vriendschappen gebouwd. 

Ze bieden meer dan 7 trainingsconcepten, van boksen tot fietsen tot pilates en yoga. Dus wat voor sport je ook beoefent, je zult er zeker je ding vinden. Ze vinden zichzelf voortdurend opnieuw uit om de lat nog hoger te leggen. Een team van jonge enthousiaste sportfanaten zal ervoor zorgen dat je je welkom voelt en dat je je doel zal bereiken, wat dat doel ook is.

# 2 Yoga factory 

Een topper in het centrum van Antwerpen, volg de trappen naar de meest intieme, gezellige, loft studio's en open de deuren naar je kracht en eindeloos potentieel.

De Yoga Factory biedt unieke pilates-, dans- en workout-lessen voor de hedendaagse vrouw die haar lichaam wil trainen en zichzelf voortdurend wil uitdagen. Een paar van deze lessen volgen staat zeker super hoog in onze to do  wekelijkse me-time / workout momenten.

#3 M4teria 

Bij M4teria zetten ze persoonlijk contact op de eerste plaats. Van high energy personal training in je eigen tempo tot een lazy coffee in onze lounge area. Van groepslessen die meer gezellig dan druk zijn tot persoonlijk advies van onze fysiotherapeut.

Bij M4teria vind je de nieuwste fitnesstechnologie gecombineerd met de meest beproefde fitnesstechnieken, alles verpakt in een luxueuze en aangename sfeer. Omdat ze vinden dat de zwaarste trainingen de zachtste handdoeken verdienen. 

#4 The Brick

Een sportschool waar succes niet wordt bepaald door het aantal zweetdruppels, maar door het verlangen naar een nieuwe workout. Een plek waar de nieuwste technologie nauw samenwerkt met de meest beproefde technieken. Waar je zowel een persoonlijke training als een moment voor jezelf kunt vinden. Waar je kracht kunt ontwikkelen en comfort kunt vinden, alleen of naast elkaar. Een plek die je inspireert om jezelf te ontdekken, te begrijpen en te verbeteren. Met grote sprongen of kleine stapjes.

#5 Nicsboxing

Voor wie het nog niet wist, een uur bokstraining is een zeer efficiënte combinatie van cardio en core versterkende oefeningen. Nic zal zeker je grenzen verleggen en je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden. Train like a fighter, feel like a champion! 


In de zomer neemt Nic zijn klanten graag mee naar buiten, maar voor de koudere dagen heeft hij zijn eigen studio in Park Spoor Noord. Kom samen met je vrienden voor een groepsles of boek een privéles.

Happy indoor training guys!