arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartBraav Lifestyle

Trendy sportkleding


sportkleding


Omdat je nooit te weinig sportoutfits kan hebben, geven wij jullie inspiratie om de mooiste outfits te scoren voor dit jaar. Oppassen: het verder lezen van dit artikel kan een gevaar vormen voor je online shopping gedrag. ;-)

Atelier Manola

Niet alleen zijn we enorm fan van dit merk door hun kleurenpallet, dat enorm aanleunt bij onze Braav look & feel, ook het verhaal achter Atelier Manola is fantastisch. Zij gaan resoluut voor duurzaamheid & kiezen voor de zachtste en meest eco-friendly materialen in hun prachtige designs. 

 

A-typiq apparel

A- TYPIQ is een Belgisch activewear merk dat het DNA van sportkleding combineert met ready-to-wear homewear. Oprichters Noemie en Claudia werkten eenvoudige essentials uit voor thuiswerken, trainen of gewoon relaxen, zonder in te boeten op stijl. Denk minimalistisch, vrouwelijk en mode-georiënteerd met een tijdloze look. Wij zijn fan! 

We Are Hale

We Are Hale is ontstaan in Barcelona door twee zussen. Hun filosofie: Wij zijn twee zussen die zijn opgegroeid, hebben gespeeld en nu samenwerken om iets op te bouwen dat van ons is en waar we in geloven. We zijn niet het zoveelste activewear-merk, we zijn een passie project om vrouwen in staat te stellen zich op hun best te voelen, want het leven is al ingewikkeld genoeg om je oncomfortabel te kleden. Dit past bij onze Braav-filosofie. 

Bodhi Cycling 

Met het opkomen van de eerste zonnestralen, zijn we weer volop onze fietsroutes aan het plannen. Wij ontdekten dit leuke Belgische merk voor mannen en vrouwen voor fietskleding van hoge kwaliteit en leuke designs. Ready to ride? 

Nog meer inspiratie nodig voor leuke fietskledij? Bekijk zeker deze labels voor fietskleding

Follovers

Denk kleurrijk, fun, rebels & supercomfy! Follovers staat alvast op onze lijst om onze kledingkast op te vrolijken. Ontstaan in 2020 tijdens lockdown periode (rara, vanwaar ze de inspiratie zouden halen).

Nimble activewear

Ontstaan in Australië door Katia & Vera en staan voor kwalitatieve sportkledij met een oog voor zachte stoffen en trendy designs. De filosofie achter het merk? Een stap naar zelfexpressie voor vrouwen om individualiteit te vieren, verschillen te erkennen en zelfacceptatie te ontwikkelen. 

P.E. Nation 

Last but not least: P.E Nation dat staat voor active streetwear voor personen, die op een snel tempo leven. Denk Urban, performance en trendy designs. Dit merk sluit aan bij het tempo dat onze Braavhearts vaak leiden: fast, dynamisch & ambitieus. 

 

Nu je de perfecte outfit hebt gescoord, moet je ervoor zorgen dat je gadgets perfect matchen. Ontdek onze 5 killer workout tools om je home-gym op te vrolijken.