arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartWorkout & tips

5 dingen die ik altijd meeneem tijdens het hardlopen


5 dingen die ik altijd meeneem tijdens het hardlopen


Hardlopen is zo easy, je hoeft enkel maar je loopschoenen te knopen en je bent klaar om te gaan. Al heb ik wel een persoonlijk checklistje van gadgets die ik meeneem voor onderweg. 

1. Buideltasje

Ik draag liever een buideltasje dan een band aan de arm. Dat is uiteraard geheel persoonlijk. 

2. GSM 

Dat buideltasje bevat dan uiteraard mijn gsm. Ik verdwaal snel, en beluister graag podcasts of audioboeken tijdens mijn duurlopen. Voor mij is een gsm dan ook essentieel. Al begrijp ik dat er veel hardlopers liever zonder op pad gaan. 

3. Headphones 

Team headphones! Voor mij (nog) geen ear pods, maar een good old koptelefoon. In de herfst/winter ook ideaal om oren warm te houden. 

4. Sporthorloge 

Meten is weten, en ik zet ook bepaalde gefaseerde trainingen in mijn horloge (Polar Vantage V2). Die telt dan af wanneer ik sprintjes moet doen of in welke hartslagzones ik moet blijven. Onmisbaar if you ask me! 

5. Hartslagband

Hoewel mijn horloge ook optische hartslagmeting heeft, geef ik er toch de voorkeur aan om een band te dragen. Die is toch net dat ietsje nauwkeuriger. 

Loop ze!