arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartWorkout & tips

De Workout tools die niet mogen ontbreken!


De Workout tools die niet mogen ontbreken!De BRAAV selectie voor je ideale workouts 

Wat is meer motiverend dat de juiste workout tools te scoren om je goede voornemens waar te maken? Wij zochten alvast voor jullie onze favorieten uit! Naast het belang van kwaliteit is design ook iets waarop we letten bij het uitzoeken van de ideale tools. Ontdek hier een selectie van de Braav favorieten.
Volg zeker ook onze instagram en bekijk regelmatig de Braav workout toolkit guide voor de nieuwe hebbedingen. 

 

Bala bands

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en effectieve manier om uw workouts veilig naar een hoger niveau te tillen, zijn de Bala Bangles misschien iets voor u. De armbanden zijn zo slank en mooi als beloofd, en zijn gemakkelijk te dragen, comfortabel, en precies de juiste hoeveelheid gewicht om uw spieren uit te dagen zonder uw gewrichten en mobiliteit in gevaar te brengen. De armbanden zijn de perfecte aanvulling op minder belastende vormen van lichaamsbeweging zoals yoga en krachttraining, maar laat uw Bala's achter als u gaat hardlopen of merkt dat uw vorm verandert terwijl u ze draagt. Check deze 5 leuke exercises met bala bands.

 

 

TRX bands 

De TRX suspension training systeem kunt u zowel uw boven-en onderlichaam te werken, terwijl het helpen bij het ontwikkelen van core stabiliteit. Als je geen trainer hebt, kun je op de website van TRX instructievideo's vinden en video-workouts van 30 minuten die dagelijks worden bijgewerkt. (Of je kunt ook deze TRX workout van SELF proberen).

Milla Victoria Yoga mat

Deze suède mat is geïnspireerd op de kleuren van de lucht bij zonsopgang en zonsondergang. de sky mat is een antislip, gripvaste en zachte yogamat. hij is breder en langer dan een gewone mat om je de ruimte te geven die je nodig hebt. het is de perfecte balans tussen stabiliteit en comfort, de ideale mat voor zowel zweterige praktijken (hot yoga, vinyasa,...) als voor een zachtere yoga. 

Foam roller - Cassal

Na een stevige workout is het fijn om de spieren te laten ontspannen. Tijdens een training worden de spieren voor een langere periode belast, soms wel overbelast, en daarom is het van belang dat de spieren na een workout goed herstellen. Foamrollen kan het herstelproces bevorderen doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de spier meer zuurstof kan opnemen. Bovendien werkt foamrolling blessurepreventief.