arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping Cart



Workout & tips

Maak eens een ritje met een van deze fietsclubs


Maak eens een ritje met een van deze fietsclubs


Ftsr zkt ftsgrp vr gzllge rtjs.

Vrij vertaald: ben jij ook op zoek naar co-wielertouristen, een leuke fietsgroep om je eens achter iemands wiel te verstoppen, een coronaproef drankje achteraf. 

Zo eentje om te socializen, niet alleen de wind te moeten trotseren, of simpelweg, om nòg meer plezier op je koersvelo te beleven?

1. Los Jamberes 

Stevige fietsersbenen made in Antwerp, dat zijn de Los Jamberes. Een fraaie contaminatie van Jamon en Amberes. Geef toe, de naam is alvast veelbelovend. Maar de ritjes zijn dat ook. 

Los Jamberes is onder andere bekend om zijn Social Rides waarbij je tempo (easy - fast) en afstand (80-100-150km) kan kiezen. 

Hun community is gericht op puur plezier op de fiets. Ze houden ervan om "outside the box" te denken en dat weerspiegelt zich in creatieve Corona uitdagingen tot originele cycling apparel.  

Vergezel hen op een van hun ritjes voor een portie wielerplezier. 

2. Count Me In 

Count Me In heeft als missie om jou onvergetelijke momenten te bezorgen, op én naast de fiets - of je nu een beginnende fietser bent of een fanatieke en getrainde wielertoerist.

De organisatoren hebben voor ieder wat wils: een één- of meerdaagse uitdaging, op de weg of offroad, een korte of een lange afstand, dichtbij huis of verder weg, 

Trek je er liever zelf op uit? Test dan het routeplatform 'De Parcoursbouwer'. Je fietstocht begin en eindig je vanzelfsprekend met onze eigen koffie: Café Copain Cycling Roast.

3. ZurenborgSport 

Zurenborg - jep, die prachtige wijk in het Antwerpse - kent naast het charmantste plein van 't stad (De Dageraardplaats), een al even populaire sportclub. ZurenborgSport telt namelijk bijna 200 actieve leden. 

In het fietsseizoen (half maart - half september) worden er wekelijks fietstochten georganiseerd voor de leden. Meestal het vaste parcours, maar deelnemen aan georganiseerde evenementen kan ook.. Het basisdoel luidt mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van sport. Dit op een veilige en verantwoorde manier.