arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartWorkout & tips

Meeslepende luisterverhalen voor tijdens je dagelijkse wandeling


luisterverhalen


Wandelen is een prima activiteit om even te ontspannen (van die home-office!) en van de natuur te genieten of om net die 10 000 stappen per dag aan te tikken ;-) Wandelen op je eentje kan rust bieden, maar voelt soms misschien wat eenzaam aan? Om je extra te motiveren hebben we de leukste luisterverhalen opgelijst die net die extra boost geven. 

Via Storytel kan je verschillende boeken luisteren: van romans tot persoonlijke tips en inspirerende verhalen. Het platform bied een breed assortiment aan met vele bestsellers. 

Lize Spit - Ik ben er niet 

Na haar succesvolle debuut 'Het Smelt' uit 2016 lag de lat ontzettend hoog voor het Belgische schrijfwonder Lize Spit. Ook in haar tweede roman blijft ze verrassen door een spanning op te bouwen van de eerste tot de laatste bladzijde. Een echte must-read!

Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Een Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang van rust te vinden in een drukke wereld. 

Pssst, ook de printversie is een aanrader, want het boek werd versierd met prachtige, kleurrijke illustraties die fungeren als kalmerende visuele pauzes.

 

Rutger Bregman - De meeste mensen deugen 

Ben jij in de ban van diepe levensvragen à la 'Waarom veroverde juist onze soort de aarde?". In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt je mee op een reis door de geschiedenis en biedt nieuwe antwoorden op oude vragen. 

"De meeste mensen deugen" werpt nieuw licht op onze toekomst. 

P.S. De stem in deze audioroman is die van Bregman zelf. 

 

Wayne Dyer - Niet morgen, maar nu 

Wandelen en tegelijkertijd wijsheden over jezelf opsteken? Enter het ebook van Dyer. 

In dit boek leer je in 11 hoofdstukken hoe je jezelf kunt bevrijden van het idee dat we geen controle hebben over onze emoties. Wayne Dyer helpt op een praktische manier onze eigen zwakheden op te sporen en toont hoe we ongeremd kracht en inspiratie kunnen vinden om deze te overkomen. 

Elk hoofdstuk beantwoordt een vraag, zoals: ‘kun je jezelf zonder klagen aanvaarden’, ‘ben je vrij van schuldgevoelens’ en ‘heb je geleerd effectief te falen’.

Een confronterend boek dat je aan het denken zet. 

 

Al deze verhalen zijn ook verkrijgbaar in boekvorm moest je het verkiezen om toch een echt boek vast te nemen. Veel luisterplezier tijdens je wandeling! 

Ben je eerder een fan van podcasts? Dan zijn deze podcasts zeker het luisteren waard!