arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping CartWorkout & tips

5 killer workout gadgets die je nodig hebt in je home gym


workout gadgets bala manduka polar dopper


Omdat home-workouts nog steeds heer en meester zijn, gingen wij op zoek naar de leukste workout gadgets.  Of ze ons echt meer aan het sporten zetten? You go figure it out! 

1. Bala bangles

Deze unieke armbanden zorgen voor dat tikkeltje extra uitdaging in je pilates, cardio of fitness oefeningen. Surplus: ze zien er absoluut uit als snoepjes en zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Hier word je toch gewoon gelukkig van? Lees ook nog de andere workout tools die niet mogen ontbreken. 

 2. Polar Ignite 

Je hoeft heus geen triathlon adept te zijn om baat te hebben bij een goed sporthorloge. De Polar Ignite bijvoorbeeld is niet alleen qua design erg fijn en vrouwelijk, hij tracked ook méér dan sport alleen. Sterker nog, via de FitSpark feature stelt hij workouts voor en met meer dan 130 sportprofielen kan je er ook mee 'padellen', 'pilatessen', enzovoort. Daarnaast geef de Ignite jou ook elke ochtend een grondige analyse van je slaapkwaliteit (soms heel erg confronterend!). Want hé, recovery is just as important as the workout. 

 3. Manduka 

Voor zij die de afgelopen maanden regelmatig voor een home-workout hun matje uitrollen. De irritaties rond een slechte sportmat kennen jullie waarschijnlijk maar al te goed: de mat blijft niet liggen of ze krult weer op in een bolletje. Na een tijdje is ze gewoon zo versleten dat je er geen grip meer op hebt (met levensgevaarlijke scenario's tot gevolg). Nu dat is allemaal voorbij eens je beslist te investeren in een Manduka mat. Deze is initieel een tikkelje duurder maar absolutely worth it! 

4. Foamrollen 

After the party is the after party! Met foamrollen na (maar ook voor!) een training versnel je het herstel en verbeter je de afvoer van afvalstoffen. Foamrollers zijn er in vele vormen, materialen en maten, maar je kan ook voor een design exemplaar gaan, die een vast een plekje in je woonkamer verovert.

5. Dopper

Bij een pittige workout hoort genoeg hydratatie. De mooie dopper flessen zien er goed uit en zo draag je eveneens je steentje bij aan het verminderen van die enorme plastic afvalberg, win-win right?